Log påOm Midtjydske Folkedansere
 

Midtjydske Folkedansere blev stiftet den 6. december 1935 på den folkelige forsamlingsbygning Vestergade i Silkeborg og fik navnet Midtjydske Folkedansere. 

Foreningen har siden starten haft en stor opbakning og betydning for folkedansen både lokalt og rundt i landet. Fra starten var foreningen baseret på at deltage ved stævner rundt i det midtjyske. Himmelbjerget var et naturligt sted at samles, og der har altid været afholdt mange stævner netop her. Foreningens logo er inspireret af netop Himmelbjerget og det tårn.

Op gennem 30’erne og 40’erne afholder foreningen større stævner i Silkeborg med over 1.000 deltagere. Disse stævner var med til at fastholde interessen for folkedansen i det midtjyske. I 1958 blev Landsstævnet afholdt i netop Silkeborg.

Medlemmerne har gennemført deres træning i mange forskellige faciliteter, hvor bl.a. Sønderport, Them Kro, Lunden og senest i Multihuset i Sejs har lagt lokaler til folkedansens alsidige danse.

Midtjydske Folkedansere emmer af traditioner, hvor man ud over den løbende træning har sat det sociale fællesskab meget højt med hygge og arrangementer som høstfest og julelegestue.

       
 
 
  Design by handy shop & vista forum  
 
     
 
   
Design by windows vista forum and energiesparlampen